אכילה ללא גבולות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/07/2007 | 18:49 | מאת: אורה

רציתי להוסיף לפני שנה שקלתי 65 גבוהי 1,73 ועכשיו אני שוקלת 80 קג,זקוקה לעזרתכן דחוף:,,,,

08/07/2007 | 22:44 | מאת: לאה פינטו

ערב טוב אורה. אל דאגה, הכל בסדר ולכל דבר יש פתרון. לעיתים הדרך קצרה, לעיתים טיפלה ארוכה אך כשרוצים, בדרך זו או אחרת, בסוף מגיעים. אורה יקרה, הרשי לי, בשלב ראשון, להפנות אלייך שלוש שאלות: 1. מה היה עד לפני שנה? 2. מה קרה בשנה האחרונה, שבה הוספת כ- 15 ק"ג למשקלך? 3. איך היית מגדירה לי "אכילה בלתי נשלטת"? אשמח להמשך השרשור איתך. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה