אני מעוניינת לרזות דחוף. איך אפשר לעשות את זה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/07/2007 | 00:42 | מאת: ליליה

שלום אני שוקלת בסביבות 95 ק"ג והגובה שלי 1.68 אני בת 18. בכמה אני צריכה להרזות ואיך אני יכולה לעשות את זה?? רצוי שזה יהיה תוך שובעיים בערך.

08/07/2007 | 08:16 | מאת: בלה אגמון

לילה היקרה, אני שומעת את הבלבול שלך. את בחורה צעירה עם עודף משקל גדול ורוצה שהוא יעלם תוך זמן קצר מאד . אני מבינה כמה קשה לך להיות בעלת עודף משקל כזה, את הפנטזיה של להשתנות ולרדת בגדול מיד. את בתחילת החיים שלך ואין שום סיבה שתנהלי אותם מתוך מלחמה עם עצמך ,עם גופך, ועם עודף משקל שפוגע בך פיזית ונפשית. את יכולה לרדת לתמיד, לא תוך שבועיים כמובן, אבל את ההחלטה שתשנה לך את החיים אפשר לקבל תוך זמן קצר מאד. אנחנו מציעות דרך שונה להרזיה ,דרך של שינוי מבפנים , שינוי זה יאפשר גם את השינוי החיצוני.זהו תהליך אישי הלוקח זמן לכן דחוף זו לא המלה המתאמה פה. מקווה מאד שתפרגני לעצמך תהליך הרזיה נכון בריא וכזה שיחזיק מעמד לכל החיים ולא זה לא דיאטה. בברכה, בלה

27/05/2010 | 21:56 | מאת: מוטי

ליילה שלום שמי מוטי לפני 5 שנים שקלתי גם כן המון 110 קילו עד שניכנסתי לתחום החיים של הכושר כיום אני מאמן כושר אם את גרה באזור המרכז ואת באמת מעוניינת בעזרה אני מאמן אישי ואשמח לעמוד לצידך ולעזור כמובן...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה