הרזיה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/06/2007 | 15:36 | מאת: שירה

שלום רב אני בת 24 גובה :162 ליפני לידה במשך ההריון עליתי 20 ק"ג היתי שוקלת 46 ובהריון שקלתי 68 עכשיו אני שוקלת 58 אני רוצה לרדת במשקל במיוחד באזור בטן,טוסיק ויריכיים מאוד הישמנתי באזור הזה ובעלי מאוד מציק לי וגם מאוד מחואר וגם שום מיחנס שלי לא עולים עליי. אני מבקשת שתעזרו לי ותגידו לי איך אני יכולה לרדת במשקל ומה אני צריכה לאכול ומה לא?????????מתי וכמה לאכול????????? דרך אגב אני מניקה יש לי תינוקת בת 7 חודשים. תודה

21/06/2007 | 20:31 | מאת: בלה אגמון

היי שירה. ראשית מזל טוב. לפני הריון היית בתת משקל חמור משקלך היה מתאם לקרטריון של אנורקסיה. כיום משקלך תקין לחלוטין מה שאומר שאת לא צריכה לרדת. העניין הוא שעלך להשאיר לגופך את עניין המשקל. מה שאת צריכה לעשות זה לאכל על פי רעב ושובע מזונות שגופך מבקש, להרגע ולסמוך על הגוף שלך. תוך זמן קצר יגיע גופך לאיזון. יתכן שיחזור למשקל לפני הלידה ויתכן שלא. להיות במשקל כל כך נמוך שהיית אולי כבר לא מתאם לו. אם תתחילי עם דיאטות תגזרי על עצמך מלמחה מיותרת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה