תעזרו לייייייייייייייי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/06/2007 | 03:31 | מאת: חדשה פה..

שלום אז ככה אני בת 24 כל חי היתי שמנה אחרי הגיוס התחלתי לעשות ספורט שזה אירובי ועוד תרגילים והצלחתי לרדת מעל 15 קילו אם לא יותר לא כל כך עקבתי אחרי זה..וכמובן תזונה נכונה ולא דיאטה כי לא מאמינה בזה ירדתי למשקל של 57 גובהי 164 אני כל הזמן עולה יורדת עולה יורדת כבר נימאס לי בתחילת התהליך הרזייה לא היתי ככה עכשיו שעברו כבר משהו כמו שנה וחצי כל הזמן עולה יורדת עולה יורדת אין לי מושג מה לעשות הנה גם עכשיו העלתי שוב 2 קילו אנ י מקפידה על תזונה נכונה לא מרעיבה עצמי בכלל לא וגם ממשיכה עם הספורט פליס תענו לי בהקדם אני כבר מיואשת מעצמי ולפעמים בא לי לזרוק הכל לפח פשוט יהיה חבל על כל התהליך שעברתי כי לא עשיתי השינוי רק כדי להראות טוב בבגד ממש לא עשיתי השינוי לעצמי לנפש שלי ולא רוצה בגלל שטיות כאלו להרגיש חרא על הלב מחכה לתשובה..תודה

19/06/2007 | 09:05 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך וברוכה הבאה לפורום שלנו. משאלתך אני משערת שאת החלפת את מושג דיאטה בתזונה נכונה אבל הגוף שלך יודע טוב מאד שזו דיאטה אי אפשר לעבוד עליו. בואי אשאל אותך מספר שאלות כדי שתדעי האם את בדיאטה למרות שאת אומרת שלא. 1 האם את אוכלת כל מה שבא לך ? 2 האם כשבא לך לאכל עוגה את מרשה לעצמך בלי יסורי מצפון? 3 האם גזר ושוקולד בעיניך הם סתם מזונות ולא האחד מותר והשיני אסור? 4 האם היחיד שמחליט מה אוכלים עכשיו זה הגוף שלך? 5 האם את סופרת קלוריות /נקודות/גרמים של שומן/פחממות? 6 האם תמיד בא לך לעשות התעמלות או לפעמים לא ואז את פשוט מכריחה את עצמך? תחשבי טוב על השאלות האלו ותראי האם את בדיאטה או לא. בשנים אחרונות זה לא אופנתי להגיד דיאטה אז החליפו את זה בתזונה נכונה אבל בינינו דיאטה זו דיאטה זו דיאטה כל הגבלה איסור או קיטלוג של מזונות נחווה על ידי גוף כדיכוי ומעורר צורך בהתנגדות . נראה לי שכדאי לך מאד לעבוד על מערכת אמונות פנימיות שלך מה שנקרא פרדיגמות ,על מערכת יחסים עם הגוף ועל אמונה שאפשר אחרת . נשמח מאד להמשיך לעזור לך. בברכה בלה

19/06/2007 | 19:40 | מאת: חדשה..

אממ אז ככה בהתחלה כן היתי נמענת והיתי אוכלת פחות עוגות בורקסים צ'פסים שוקולדים וכל מיני כאלו אבל אחרי כמה חודשים כן היתי אוכלת הבעייה אצלי שיש לי הפרעות אכילה אנ יכולה לתתת מעצמי הכל ושבאמת יעבור לי שבוע שבועיים בסדר ואז חייבת לזלול כל פעם זה חייב להיות בגלל סיבה אחרת וזה לא שאני מתנזרת ממאכל מסויים ממש לא אוכלת הכל ברור שדברים משמינים זה פחות אבל אני ממש לא מתנזרת לא יודעת מה לעשות אני מאוד אין לי גם למי לפנות בקשר לזה ומזה שמחה שהגעתי ואם יש משהו שתרצי לדעת עוד תשאלי אענה לך מקווה שפה אמצא התמיכה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה