אנורקסית (?) לשעבר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/06/2007 | 09:48 | מאת: אניס

שלום, אני בת 16 ובסביבות דצמבר השנה הגעתי למשקל של 48 קג לגובה של 170 ס"מ. מאז הלכתי לרופאה ודיאטנית ואפילו טיפול פסיכולוגי והיום אני שוקלת 53. אני רוצה לעשות ספורט ולשמור על כושר, אבל אני מתביישת מאמא שלי, ולא רוצה לדעת מה תהיה התגובה שלה- אמי היא בגוף רזה אבל במחשבה שהיא שמנה, כי כשהייתה בגילי הייתה מלאה. אני לא רוצה לחזור למצב שהייתי, אבל יש לפעמים שאני פשוט לא יכולה להפסיק לאכול וזה מגעיל אותי, ואני רוצה לנצח את המחשבה ולאכול נכון ומאוזן. יש לך איזשהי עצה בשביל לנצח את המחשבות הטורדניות?

16/06/2007 | 22:24 | מאת: בלה אגמון

שלום רב, מחשבות טורדניות מראות על קונפלקט פנימי המצריך טיפול. אם את עדיין בטיפול עלך לשוחח עם המטפל שלך בנושא

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה