בלה יקרה לא ענית לי!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/08/2005 | 17:18 | מאת: dindin

בלה היי זה חשוב לי היות ואני משתדלת לקבל את מנת הסידן שלי מגביע יוגורט דיאט (דנונה+פרי) ביום האם ספיגת הסידן לא טובה אם בכלל בגלל היעדר השומן 0% אודה לך על תשובתך דיןדין

05/08/2005 | 18:34 | מאת: בלה אגמון

שלום דין דין ספיגת סידן מושפעת מוטמין d ואכן שומן חשוב לספגית ויטמין זה. לכן דברי חלב עם 0 אחוז שומן מהווים מקור פחות טוב לסידן. הייתי ממלצה לך על מקורות סידן מגוונים כמו סרדינים, טחינה משומשום מלא, ירקות עלייים, שקדים וכמובן דברי חלב מועשרים בסידן כמו סקי, גבינה צהובה (אפשר דלה בשומן) . גבינת אורדה של חברת גד בעלת אחוז גבוה מאד של סידן, חלב מועשר בסידן. מקווה שעזרתי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה