דיאטת רוקח

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/06/2007 | 23:41 | מאת: מירי

ילדתי לפני 3 חודשים במהלך ההריון עליתי 20 ק"ג והורדתי 10 לאחר הלידה כיום אני שוקלת 80 ק"ג ומתנשאת לגובה של 1.73 אני מדוכאת מהמראה שלי ורוצה להשתמש בדיאטת רוקח האם מומלץ???

09/06/2007 | 07:10 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב מירי. רק לא עוד דיאטה, אם את רוצה להשיג תוצאות אמיתיות של הרזייה ולתת לעצמך את החופש להנות מגוף רזה יותר ונפש בריאה כמו גם להנות מחופש באכילה. אם ביקשת את המלצתי, הרי היא לפנייך. אינני ממליצה על עזרים חיצוניים כלשהם. כמוהם כקביים, המנציחות ומקבעות נכות, שאיננה אמיתית בעולמך אלא יצירה פרטית שלך. אם את רוצה גוף רזה יותר, התחילי את השינוי מבפנים והפכי להיות אדם רזה מבפנים. וכהתחלה, אמרי לי, האם אנשים רזים הם רזים בגלל כל מיני תוספים שהם לוקחים? אני חושבת שהתשובה ברורה ומקווה שגם המסר שאני רוצה להעביר. ואולי תגידי שהסיבה לכך היא שאנשים רזים לא "סובלים" מהבעיה שלך יש. את צודקת במאה אחוזים אלא שההבדל בינכם הוא שהם מעולם לא יצרו אותה מלכתחילה. מה שאני רוצה לאמר לך זה שאם את רוצה להשיג תוצאות רציניות ויציבות, התחילי לעבוד על הדבר האמיתי ולא על הסימפטומים. הקלה על סימפטומים לא פותרת את הבעיה המהותית. בתהליך הרזייה ללא דיאטה תלמדי שהעזרה הכי גדולה באה מכיוון בלתי צפוי לחלוטין - גופך. לא קפסולות, לא אבקות, לא מכוני כושר, לא תפריטים ולא חסה. ככל שאני מבינה, את אדם בריא. וככזו, את בעלת פיזיולוגיה מושלמת לויסות משקל ומימדי הגוף. בתהליך הרזייה ללא דיאטה תלמדי לעבוד עם הפיזיולוגיה הזו ולשנות את צורת ההתייחסות שלך לגופך, למזון ובודאי לעצמך. כשרוצים לשנות מציאות חיצונית מתחילים מבפנים, אחרת, את גוזרת דינך לחוות שוב ושוב את אותו המסלול. וחבל. חבל על עוגמת הנפש והתסכול, חבל על המאמצים. מקווה שהובנתי כהלכה, ואם לא, המשיכי לשאול, אשמח לענות. שוב מזל טוב והרבה נחת. שלך לאה פינטו

28/02/2009 | 15:47 | מאת: שיר

ממש ממש לא . רכשתי ואין לך מושג כמה זה עבודה בענינם אנשים גועל נפש רמאיים

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה