חייבת חוות דעת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/05/2007 | 20:49 | מאת: קונפיוז

אני בת 20 וסובלת מהפרעת אכילה מגיל 14 (בהתחלה בולמיה ואח"כ סוג של אנורקסיה ובולמיה). לא קיבלתי שום טיפול עד לפני שנה שהחלטתי לאשפז את עצמי , אחרי שראיתי שלהורים שלי פשוט לא אכפת. כמה חודשים אחרי שהשתחררתי מהאישפוז המשקל שלי שוב הדרדר ורצו שוב לאשפז אותי אבל אז אני לא רציתי. בסוף דודים שלי הצליחו לשכנע את המטפלת שהייתה לי (עוד מהאישפוז הקודם) שהם ישגיחו עליי ושיתנו לי הזדמנות להוכיח את עצמי. באמת עשיתי מאמצים ואכלתי וגם די עליתי במשקל. בכל מקרה בית החולים כבר לא רצו לטפל בי בלי מסגרת של אישפוז במחלקהשל מבוגרים אז דודים שלי לקחו לי מטפלת פרטית שמאוד התחברתי אליה. כעבור כמה חודשים חזרתי הביתה והתשלום על המטפלת החדשה הוטל על ההורים שלי. ההורים שלי לא רצו לשלם ועכשיו נוצר מצבשאני לא בטיפןל. הקטע הוא שאני ממש מפחדת מטיפול לא פרטי כי אני יודעת שבמשקל שלי הקופת חוליםלא ירצו לטפל בי וישלחו אותי לאישפוז. איך אני יכולה לאכול נורמלי בלי לעלות למשקל שכל הרופאים טוענים שאני צריכה לעלות אליו? יש דבר כזה בכלל לאכול בלי לשים לב ואיך עושים את זה? תודה מראש, אני

18/05/2007 | 23:34 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך. כל הכבוד לך על האומץ הבגרות והחכמה שגילת עד עכשיו. אני רואה שאת נלחמת בעוז בהפרעת אכילה שלך. הבעיה היא שהפרעת אכילה היא מחלה הדורשת טיפול ארוך ויקר.[ אל תתיאישי עכשיו, תמשיכי במסע הבראה שלך. לא אתן לך טיפים ועצות דרך הפורום - זה לא אחראי ולא מקצועי. אשלח לך מפה הרבה תמיכה ואהבה. בלה

19/05/2007 | 12:12 | מאת: קונפיוז

אבל מה אני אמורה לעשות? אני פוחדת להתחיל טיפול חדש (כי מאוד נקשרתי למטפלת הקודמת שלי) ואיכשהו זה ברור לכולם, אבל לי לא ממש, שאני חייבת טיפול.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה