בעיות קיבה..

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/05/2007 | 21:31 | מאת: מוניקה

לפני בערך חודש התחלתי דיאטה בשיטת שומרי משקל, כלומר שאני אוכלת בערך אותם הדברים שאכלתי רק פחות, ובעקרון יוצא לי לאכול יותר ירקות ופירות ופחות שטויות. הדיאטה הולכת בסדר, בערך 1/2 קילו בשבוע. הבעיה היא שמאז שהתחלתי את הדיאטה יש לי עצירות, למרות שאני מקפידה לאכול כמעט כל יום ירקות, ואני אוכלת גם ברנפלקס, ולחם רק מחיטה מלאה ואפילו לפעמים שזיפים מיובשים, וכן אני גם עושה פעילות גופנית 4 פעמים בשבוע (פעמיים ספינינג ופעמיים שיעור עיצוב). ועוד בעיה שיותר מציקה לי, שיש לי ממש הרבה גזים, כשלפני הדיאטה כמעט ולא היה לי בכלל. מה לעשות?

15/05/2007 | 05:44 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב מוניקה. עצירות על רקע תזונתי יכולה לנבוע מ: 1. מחסור בנוזלים - הרבה סיבים ללא תמיכה נוזלית מספקת. 2. צריכת מסת מזון נמוכה - לוקח לפסולת זמן ארוך יותר להצטבר למסה שתיצור גירוי ליציאה. גזים על רקע שינוי תזונתי הם בד"כ תוצר של צריכת סיבים מוגברת (ירקות, ברנפלקס, חיטה מלאה, שזיפים מיובשים). בהצלחה, בדרכך. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה