הרזייה לפני חתונה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/04/2007 | 09:18 | מאת: נעמי

בעוד שלושה שבועות אני מתחתנת אתן יכולות להציע לי דייטה קלה על מנת שהשיל מגופי לפחות 5-6 ק"ג עד לחתונה, הגיוני ? המיואשת

24/04/2007 | 10:10 | מאת: בלה אגמון

נעמי היקרה. איזה יופי ,בעוד שלושה שבועות את מתחתנת זה אירוע מדהים ומרגש מאד . זה היום שלך. ותראי על מה שמה את הדגש - על השמחה, ?הציפיה ?ההתרגשות? או על אותם 5 קג שיושבים עליך ומסרבים ללכת במיוחד לקראת החתונה. עד כדי כך את רואה אותם שאת חותמת בשם תואר מאד קשה - המיואשת, וכי ממה את מיואשת בידיוק? תראי נעמי, אם תתני למספר קילוגרמים קטן לנהל לך את החיים בצורה כל כך אכזרית, עד כדי כך שלא תוכלי אפלו להנהות מהתקופה היפה ביותר בחייך איך יראו הזכרונות שלך לדעתך? מה תספרי לבת שלך על החודש לפני החתחונה שלך עם אביה? שהתרגשת, ששמחת ושציפת ליום המדהים הזה ?או שתגידי לה שהיית מיואשת. ממה? היא תשאל אותך בחרדה, מ5 קג שלא ירדו לקראת החתונה תעני לה... אני מקווה שאת מבינה את התמונה ומקווה מאד שתסיכמי ,ולו רק קצת ,לראות את המציאות בעינים אחרות. וכדיאטנית - אין אפשרות להוריד 6 קג בשלושה שבועות בלי לגרום לנזק נפשי וגופני רב שבטווח ארוך רק יביא לך קילוגרמים נוספים. לכן, אני בוודאי לא אתן לך שום טיפים בכיוון, כי אני מכבדת אותך ואת הבריאות שלך. אני מציע לך פשוט להרגע, להנות מהתקופה, לפנות לגופך עם הרבה אהבה וסבלנות ולבקש ממנו שיעזור לך להראות ולהרגיש מיליון דולר בחתונה שלך , בלי קשר לכמה בידיוק את שוקלת. זה מה שחשוב ולא שום דבר אחר,וזה, כמה שנראה לך מוזר יעזור לך אולי גם לרזות. ושוב המון מזל טוב נעמי ותזכרי, הזכרונות שלך מהתקופה הזאת הם חשובים מאד ואת ורק את מייצרת אותם היום. שוב הרבה מזל טוב לך ולבעלך העתידי. בלה

24/04/2007 | 11:10 | מאת: נעמי

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה