הרזיה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/04/2007 | 00:42 | מאת: לינדה

שלום, אני אמא ל 2 1 בת שנה ו10 ח' והשני בן 3 ח' אני נשארתי בעודף משקל של 9 ק"ג מאז הלידה ורציתי לדעת האם יש סיכוי שאוכל לחזור לעצמי כי המצב הנוכחי מאוד מדכא אותי שהרי כל עודף המשקל מרוכז רק סביב הבטן והמותניים . (אגב אני מניקה ) אני מנסה לעסות הליכות כמעט כל יום במשך 30דק' עם הילד בעגלה ובינתיים עוד לא ירדתי אפילו ק"ג 1 אני משתדלת לאכול 3 ארוחות ביום . נמנעת מלכול דברים שמפסיקים את החלב או עושים גאזים כמו נענע מרווה אגוזים תפוזים חומוס קרוב ושתייה מוגזת או אוכל מטוגן . ואוכלת הרבה שקדים כי אמרו לי שזה מגביר את כמות החלב . כמעט ולא אוכלת עוגות כדי לא להשמין . תודה. ויום טוב

19/04/2007 | 22:52 | מאת: בלה אגמון

שלום לינדה, הרזיה אחרי לידה היא תהליך. אני מבינה את רצונך לחזור מיד למצב בו היית לפני ההריון אבל עליך לזכור שזה לוקח זמן. בנתים תהני מהתינוק החדש שלך ותסמכי על גופך. הוא ירזה. רק אל תעשי דיאטה

23/04/2007 | 10:14 | מאת: לינדה

תודה על העצה ותשומת הלב . יום נפלא

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה