זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/04/2007 | 15:14 | מאת: המתוסכלת

שלום. אני בת 30. אמא ל3. אנישוקלת היום 20 קילו יותר ממה ששקלתי לפני הלידות, ואני מאוד רוצה לרזות. אבל אני כל הזמן רוצה לאכול. אין לי כסף לדיאטנית או ללכת למכון כושר או משהוא. מה עושים???????????

12/04/2007 | 17:56 | מאת: בלה אגמון

שלום לך. כשתסתכלי רק על הבעיות לא תראי שום פתרון. כשקראתי את שאלתך התיאשתי כי סגרת לי כל פתח להושטת יד. זה אי אפשר, זה קשה וזה לא יוצא אבל הרצון קיים. אני מציע לך לא להתרכז בבעיות אלא בהזדמנוית לא באין אלא ביש לא במה את לא יכולה אלא איך את כן יכולה. הכל עניין של צורת הסתכלות. בברכה, בלה

13/04/2007 | 11:11 | מאת: המתוסכלת

תודה לך. אני מבינה מה שאת אומרת. אבל רציתי שתיתני לי טיפ מעשי יותר. מה אני יכולה לעשות בהתאם לנתונים שהיצגתי. מטבעי אני אדם אופטימי, אך בעניין המישקל אני ממש מיואשת, כי אני מרגישה שכל דבר שקשור בזה עולה המון כסף. אוכל דיאטטי עולה הרבה, חדר כושר או חוג, דיאטנית, שומרי מישקל זה כסף שאין לי כרגע. תודה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה