לאמא שאין לה זמן לארוחות סדירות...

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/04/2007 | 20:27 | מאת: אחת שמבינה

כלל ראשון בחיים הוא כ-ר-פ-ס כלל ראשון פה סגור.. ואחרי זה תיראי שהכל יסתדר לך וגם הרבה כושר.. הליכה פעמיים או אפילו יותר בשבוע.. את מרגישה רעב?! לשתות מים..! להפסיק אם הממתקים והלחם וה"ג'נק פוד" ובקיצור בהצלחה גם אני בדיאטה..=]

10/04/2007 | 22:09 | מאת: לאה פינטו

ערב נעים ל"אחת שמבינה".. וברוכה הבאה לפורום הרזייה ללא דיאטה, אני חוזרת - "הרזייה ללא דיאטה". תודה שביקרת ומקווה שתפיקי הנאה ותועלת מרוח הפורום וגישתו. שלך לאה פינטו

11/04/2007 | 12:14 | מאת: אמא

בהצלחה לך בדייטה,אז מה ??את לא אוכלת ??? או שיש לך תוכנית שעושה לפיהה דייטה????

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה