לרזות מהר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/04/2007 | 20:03 | מאת: שוהם

שלום לכן מלאכיות טובות פעם ראשונה שאני בפורום אני בת 38 גובהה152 ומשקל 67 בחלק העליון של הגוף אני מאוד צרה עד למותן אחכ הכל שמן (הבטן הרגליים והכי הטוסיק . איך יורדים ומהר אשמח לקבל מייד טלפון

10/04/2007 | 09:01 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב שוהם וברוכה הבאה לפורום הרזייה ללא דיאטה. רציתי לשאול 2 שאלות: 1. מה זה אומר "מהר"? 2. האם "מהר" זה תמיד טוב? שוהם, האופן בו את חווה את גופך, היום, הוא מראה לבחירות העבר וההווה שלך. על מנת לשנות את המציאות הזו ולראות משהו אחר במראה, להרגיש אחרת בבגדים ובכלל, עלייך לשנות את הבחירות שלך. כשאני מדברת על בחירות, אני מתייחסת לכל מישורי הבחירה וזה מתחיל בבחירה התפישתית - מחשבתית שלך. רק כאשר היא תשתנה (התפישה שלך את הגוף שלך, את המזון בחייך, את עולם הרגש שלך, את עצמך) תיווצר השרשרת שתוביל לשינוי בעולמך החיצוני. שימי לב שלא התייחסתי כלל לבחירות במזון. כמה מהר תלמדי לבחור בהתייחסות אחרת שמכבדת את גופך - תלוי בך. לכבד את גופך, משמעו, לכבד את הסיגנלים שלו ולכן, נרצה קודם ללמוד לזהות אותם כראוי. באמצעות הסיגנלים הללו הגוף מיידע אותנו בנוגע לצרכיו. וכיוון שהגוף שואף למשקל האידאלי, הרזה והקל שלו, כל השמנה (שאינה על רקע פתולוגי) מעידה על חוסר הלימה בין הצרכים של גופנו לבין הבחירות שלנו. "צרכים של הגוף", אגב - זה לא רק אוכל, זה מגוון רחב שבתוכו תוכלי למצוא צרכים כמו מנוחה, רוויה, הפעלה, רוגע ועוד. שוהם יקרה, נשמח להיות לך לעזר ואני בטוחה שנוכל להיות לך לעזר (טלפונים בהקלקה על התמונות), באם תתני לעצמך את הזמן הנדרש לבניית גישה אחרת כלפי עצמך ובניית מערך בחירות יציב ומבוסס שיאפשר את המציאות שאת מבקשת לעצמך באופן יציב. כמה זמן? אין לי מושג, תלוי ברמת ההתמסרות שלך לתהליך וההחלטות שתקבלי במהלכו. יום נפלא, מלאכית טובה. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה