הרזיה מהירה ללא כדורים .

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/04/2007 | 16:42 | מאת: רונית

שלום , שמי רונית ואני בת 14 גובה שלי הוא 1.62 ומשקלי 70. אני כל הזמן הייתי עושה הליכות ואוכלת נכון אבל זה לא עזר לי ואחרי שבוע או שבועיים התייאשתי. אני חייבת עזרה ותמליצו לי מה לעשות. בתודה רונית

09/04/2007 | 16:59 | מאת: רונית

מכיוון שכ"כ ניסיתי ועשיתי פעילות גופנית מידי יום כבר נמאס לי ואין לי כוח ! אני הייתי רוצה שתתנולי סוג של התחלה לבניית עיצוב הגוף. חג שמח , רונית

09/04/2007 | 21:47 | מאת: ליאנה

תנסי לעשות התעמלות שלא דורשת נעילת נעלי ספורט או יציאה מהבית , תעשי תרגילי פילאטיס, כפיפות בטן ,וכו,ובנוסף תעשי לעצמך תפריט אבל מאוזן ולאט לאט תשפרי אותו עוד קצת, אבל הכי חשוב אל תצפי לניסים ופלאות ביום יומיים זה לוקח זמן ושווה לחכות,בנוסף דיאטת כאסח תותרי על זה......!!!!! זה הורס לא בריא והכי חשוב את עולה אח"כ פי 3 במשקל בהצלחה, את עוד צעירה אז קחי את באיזי

09/04/2007 | 21:01 | מאת: בלה אגמון

רונית היקרה שלום רב, את מתארת מצב בו את נמצאת בעודף משקל ומנסה לרזות בעזרת דיאטה ופעלות גופנית בלי הצלחה. יכולות להיות לכך סיבות רבות וקשה לאבחן דרך הפורום. הגישה שלנו עוזרת לאנשים להתחבר אל הגוף וללמוד להקשיב לרעב ושובע, זה עם הזמן מביא את הגוף ואת הנפש לאכילה של רזה טבעי דבר המביא לאיזן במשקל. אין לי עצות וטיפים בנוסח תאכלי כך ותתעמלי כך אני לא מאמינה בזה מניסיון ארוך שנים. אני ממלצה לך לטפל בעצמך אצל איש מקצוע. ללא ספק משקלך גבוה לגובהך ועלך לרדת. לדעתי, חשוב גם לערב את הוריך בתהליך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה