זקוקה לדיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/04/2007 | 16:34 | מאת: ספיר

שלום לכן , הגובה שלי 169 ס"מ והמשקל שלי הוא 78 , לי בחודש הבא יש ברית של דודים שלי ובעוד חודשיים יש לי סמיבת סוף בית ספר , אני רוצה להררזות בחודש לפחות 10 קילו בוחודשיים להרזות 20 קילו זה מה שאני רוצה ולי יש בעיה אני מתייאשת מהר כיצד אני יעשה זאת , ודרך אב יש לי עוד בעיה אני לומדת בפרויקט מסויים וזה מצריך ממני הרבה שעות בבית ולפני כן עסקתי בטניס וכרגע הפסקתי עקב הלימודים מה אני עושה?

09/04/2007 | 21:04 | מאת: בלה אגמון

שלום ספיר. צר לי לאכזב אותך אולם אין אפשרות ראלית ובריאה לרדת כל כך הרבה בזמן כל כך קצר. בוודאי לא בגישה שלנו. ירידות מהירות מביאות לעליות מהירות ליאוש ולתקיעות כמו שאת מתארת. אם ניסית הרבה פעמים אותו דבר ולא הצלחת למה את רוצה לנסות שוב את אותה הדרך כאשר ברור לך שהיא לא מביאה אותך לשום מקום? מאחלת לך הרבה בריאות והצלחה. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה