הורדתי 25 קילו בחצי שנה האחרונה , אז מה עכשיו?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/03/2007 | 17:26 | מאת: מוטי

שלום שמי מוטי נכנסתי לתוכנית הרזייה של אחת החברות הגדולות והרציניות ( לא אנקוב בשמם מטעמי פרסום ) , כמו שציינתי אני כבר חצי שנה בתוכנית , ירדתי במשקל אני מרגיש טוב עם עצמי וחי באורך יותר בריא.. עכשיו השאלה שלי היא לגבי המשך הטיפול במוצרים , האם אני צריך להמשיך על מנת לשמור על המשקל ? זה לא שאני לא מרוצה מהמוצר פשוט אני רוצה לדעת אם אני יכול להפסיק גם בגלל ההוצאה הכלכלית וגם אני לא יודע אם לאורך זמן המוצרים ימשיכו להיות אפקטיביים לגביי.. תודה מוטי

26/03/2007 | 18:29 | מאת: לאה פינטו

אך אני חוששת שלא לכתובת הנכונה. מוטי יקר, זוהי שאלה חשובה להפנות למי שהוביל אותך עד כה. ומקווה שגם תקבל תשובה טובה ומספקת. דעתי האישית כאן לא רלוונטית ולכן כל שנותר לי הוא לאחל לך דרך צלחה בשמירת יציבות הישגיך ובעיקר הנאה ו...כמובן, חג אביב שמח. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה