תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/03/2007 | 16:01 | מאת: assaf

בלה / לאה שלום, אני בן 32 בחודש הבא ומרגיש מצויין. עשיתי בדיקת דם כללית ולהלן התוצאות הבעיותיות: CHOLESTEROL- HDL 34 too low CHOLESTEROL-LDL calc - 164 too high ALBUMIN 4.9 a little too high 52- 42 % 41.57 HCT 11.1- 7.1 fL 6.91 MPV 20- 2 52 ESR זה ממש מדאיג כי זה הרבה מעל ערכי הנורמה. הייתי מבקש לדעת מה עליי לאכול על מנת לחזור לערכי הנורמה בתוצאות הבאות. תודה מראש, אסף

15/03/2007 | 12:21 | מאת: לאה פינטו

אין זו הבמה הנכונה לשאלה מסוג זה. אנא, הפנה שאלות אלה לרופא המטפל שכל תיקך הרפואי פרוש לנגד עיניו. רק דבר קטן קטן....פעילות גופנית היא היחידה שביכולתה להעלות את רמת ה- HDL. זהו הכולסטרול "הטוב" שביכולתו להגן מפני ה- LDL ("הרע"). לכל השאר יכולות להיות סיבות שונות ומגוונות, בינהן רמת מיום נמוכה (התייבשות קלה). אז החלף דאגה בעשייה (תתחיל לנוע). החלף אי-וודאות בוודאות (גש לבדוק מול רופא והדיאטנית המטפלים). בהצלחה רבה ובברכת יום נפלא שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה