הרזייה משפחתית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/02/2007 | 12:50 | מאת: ציפורה

כיצד משפחה יכולה לרדת במשקל ללא דיאטה? יש לנו אירוע משפחתי חשוב בעוד 4 חודשים.

16/02/2007 | 07:22 | מאת: בלה אגמון

ציפורה שלום. משאלתך אני מבינה שיש לך מטרה - לרדת לקראת האירוע ואת רוצה שכול המשפחה תגיע למטרה זו. כשאת שואלת ללא דיאטה לא ברור לי האם את מבינה למה הכוונה במושג הרזיה ללא דיאטה. כי זה לא ממש הולך ביחד. הרזיה ללא דיאטה היא לכל החיים , דיאטה זה לפרק זמן קצר. הרזיה ללא דיאטה היא בלי הגדרת מטרה קצרת טווח אלא עם כוונה לשינוי עמוק ומהותי בתפיסת עולם ובעקבות זה גם בפירוש של המציאות ובחירות התנהגותיות. הרזיה ללא דיאטה היא פנימית ומעצימה ומאמינה שלכל אחד מאתנו יש את הכילים בתוכם לרזות נכון ובריא בלי לקבל הנחיות מבחוץ. בגישת הרזיה ללא דיאטה עבור כל המשפחה כולם צריכים לעשות שינוי ברמה הכי בסיסית. זה תהליך.אם את רוצה לרדת מהר והרבה תוך זמן קצר מה שמתאים לך יותר זו דיאטה אבל עליך להבין את משמעות הדיאטה ואת השפעותיה גם לטווח הרחוק. בברכה בלה מקווה שעזרתי בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה