האם כדאי להרזות עכשיו?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/02/2007 | 23:45 | מאת: היבה

אני אישה בת26 שהולדתי בת לפני חודש, גובה שלי 165 ס"מ ,משקלי בעת הריון היה 96 קילו, עכשיו זה 86 קילו, ואני מעוניינת בהורדת משקל. השאלות שלי: -האם כדאי לעשות הרזייה בתקופה זו? -איזה סוג של הרזיה? מה התפריט? -כמה קילוגרמים צריך להוריד כדי להיות במשקל אופטימלי? - אני אוהבת את האוכל ובמיוחד הממתקים, איך להימנע מזה אם צריך?

12/02/2007 | 18:49 | מאת: לאה פינטו

שלום היבה וברכות להולדת בתך. כפי שודאי שמת לב הפנית שאלתך לפורום הרזייה ללא דיאטה. כיוון שכך, אדגיש שאיננו עוסקים כאן בתפריטים או במספרים (של קלוריות או מאזני שקילה) וגם לא בהנחיות תזונתיות כאלה ואחרות. בני אדם אינם זקוקים לתפריט (= דיאטה) כדי לרזות, הם זקוקים לרגישות כלפי גופם ועצמם. הגוף שלך שואף לא פחות ממך לרזות ולחיות במימדים האידיאליים עבורו וכל מה שהוא צריך זו עזרתך הצנועה בהקשבה לסיגנלים שהוא שולח לך. בהרזייה ללא דיאטה איננו עוסקים בפרוייקטים קצרי מועד שמטרתם לגרום לך לרזות...ואח"כ להשמין. כאן אנו עוסקים בתהליך ממשי של שינוי כשהמטרה היא להפוך לאדם רזה על כל המשתמע מכך. וכדי שזה יקרה, העבודה צריכה להיות תהליכית ובמספר רבדים. בתהליך הזה אנו נותנים הרבה מאוד כבוד לגוף ולעצמנו. ודבר קטן לסיום, כולנו אוהבים אוכל ורובנו הגדול גם נהנה מאוד ממתוק ואוסיף - תודה לאל וטוב שכך, אחרת היה לנו מאוד קשה לשרוד כיצורים חיים. האהבה לאוכל איננה ההבדל בין רזים לשמנים ההבדלים בינהם הם בתפישת האוכל ובתפישה את גופם. האמיני לי גם רזים מאוד אוהבים אוכל, ולמעשה הם יודעים להנות ממנו הרבה יותר. היבה יקרה, מקווה שתמצאי את דרכך ומאחלת לך הצלחה רבה. והכי חשוב, נחת והנאה מגידול הילדה. שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה