פרטים נוספים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/01/2007 | 11:36 | מאת: דובי

אני בן 55 bmi שלי הוא 41 לוקח תרופות להורדת לחץ דם התחלתי הליכה של חצי שעה ביום של 2 קלומטרים אני עובד במשמרות של בוקר ערב ולילה איזה עצות יש לכם לתת לי בכדי לשנות את הרגלי האכילה שלי במיוחד במשמרות ערב ולילה הבעיה העקרית שלי בזמן שאני בבית זה בשעות הערב ליד הטלויזיה קראתי על השיטה שלכם ומאוד נראה לי אבל אתם רחוקים מאוד ממקום מגורי אבקש לשלוח לי חומר שיאפשר לי לארגן את עצמי בשינוי הרגלי ה אכילה ובאיזה דרך אתן יכולות לעזור לי דרך אתר אינטרנט בתודה מראש

17/01/2007 | 08:06 | מאת: בלה אגמון

שלום דובי. אתה שואל מה אנחנו יכולות לעשות כדי לעזור לך דרך אנטרנט כדי שתשתנה את הרגלי איכלה שלך ותשובתי היא תשאל הפוך. תשאל מה אתה יכול לעשות כדי לשנות את הרגלי אכילה שלך וכיצד אתה יכול להעזר בנו. אם תסתכל על הענין בצורה כזאת יהיה לך הרבה יותר קל להתחיל לחשוב איך אתה משנה את גורלך בריאותך מחשבותך וצורת אכילה שלך. אני מבינה שיש נסבות מקשות - משמרות, הרגלים רעים, משקל שהוא כבר גבוה אבל להתבונן בבעיות ישאיר אותך בידיוק באותו מקום. עלך לראות את הפתרונות את האפשרויות את הדרכים שבהם עוד לא הלכת ואותם עוד לא ניסית. משקלך הגבוה מאד בשילוב עם גילך שם אותך בקבוצת סיכון גדולה. אני שמחה שהתחלת בתהליכים של שינוי (הליכה, הגעה לפורום שלנו) ואני מעודדת אותך להמשיך. תחשוב בידיוק בדרך מעשית איך נוכל לעזור לך דרך הפורום ונשמח לעשות זאת. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה