מידע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/01/2007 | 08:44 | מאת: ליאת

בוקר טוב, אני מאוד מאמינה בשיטה שלכן אך מסיבות שונות אין באפשרותי לקבוע פגישות אישיות על בסיס קבוע על מנת לקבל הכוונה.קראתי את הנאמר בפורום אך עדיין איני יודעת בדיוק כיצד ליישם את הנאמר כאן. שאלתי היא, האם ישנו ספר המכוון ומסביר על השיטות שלכן לזיהוי רעב/שובע וכן על שיטות האימון שאותו אפשר לרכוש עצמאית? אשמח לקבל פרטים. ושאלה קטנה, בבוקר אני בדר"כ לא רעבה. כאשר מתעורר הרעב בהמשך הבוקר מה אתן ממליצות כאכול לארוחת בוקר והאם מומלץ לשתות כוס מיץ תפוזים טבעי סחוט על בטן ריקה? תודה רבה ושבוע טוב. ליאת

14/01/2007 | 12:28 | מאת: לאה פינטו

שלום ליאת יופי לדעת שהגישה הזו מדברת אלייך. אני רואה בה קול ההגיון הבריא והשפיות ולכן אינני מופתעת ורק שמחה על כך. ליאת, להקשיב למנגנון הרעב-שובע הוא רק חלק אחד מתהליך שלם. יודעת אני לאמר לך שיכולת טכנית לזהות את סיגנלי הגוף היא רק מרכיב אחד מיני רבים כדי לבנות את האדם הרזה שבך ואיננה ערובה להצלחה. כרגע דברייך הם תוצר של דפוסי החשיבה הדיאטטית ודי בשני פרמטרים כדי לעמוד על כך: 1. המשיכה אל ה- doing - אל העשייה, הפעולה. כשבתהלך הרזייה ללא דיאטה אנו מבססים את העשייה שלנו על המהות, על העולם הפנימי שלנו שבו נדרשים השינויים האמיתיים. 2. בקשה להמלצות בנוגע לארוחה כזו או אחרת. בבסיס הגישה של הרזייה ללא דיאטה אנו מוותרים על שרביט ההובלה ומעבירים אותה לגופנו. גם במקרה זה, רק את יכולה לדעת מה יהיה הכי נכון לך בבוקר, בערב, בצהריים, ב- 17:00 או ב- 23:00. אנו לומדים להרגיש ולחוות את הגוף שלנו, את המזון והאינטרקציה שבינהם. אך כפי שאמרתי, כל זה מבוסס על תשתית תפישתית חדשה ויצירת ערוצי חשיבה יעילים יותר. בנוגע לספרות - פשוט גשי וחפשי. אינני מכירה ויודעת להמליץ על ספר בנושא. אני בד"כ קוראת ספרות מקצועית מיובאת ובעיקר בתחום ה- coaching. בהצלחה שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה