מעונינת מאווווווד !!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/01/2007 | 23:53 | מאת: לירי

ותודה שוב לשתיכן על התשובות וכן היתי מאוד רוצה לקבל ממכן הצעה אחרת תחזרונה אליי עם כל האינפרומציה בבקשה לירי

11/01/2007 | 08:02 | מאת: בלה אגמון

שלום לירי. אני ולאה עובדות אחרת. שתינו מאמינות בגישה של הרזיה ללא דיאטה וכל אחת מאתנו משתמשת בדרכה שלה ליישום השיטה בטיפול. אני משלבת בעבודתי פסיכותרפיה ולאה עובדת יותר בגישת האימון האישי - מה שנקרא coaching .שאלתך כללית קצת וקשה לתת אנפורמציה רחבה בפורום. אני נוהגת להפגש עם לקוחות לפגישת הכרות לא מחייבת על מנת להתרשם הדדית ולראות האם השיטה שלי מתאימה להם. אם את רוצה לשמוע את דרך עובדתה של לאה את מוזמנת לבקש את תגובתה. היא תמיד עונה בסבלנות ואריכות רבה. אם את מעוינית לשוחח עם שתינו או אחת מאתנו יש לך את הפרטים מתחת לתמונה. בכל אשר תבחרי אאחל לך המון המון הצלחה. בלה

28/04/2007 | 09:37 | מאת: נורית

ברצוני לקבל גם פרטים לגבי אימון אישי למטרת ירידה במשקל

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה