מחפשת עצה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/01/2007 | 14:02 | מאת: לירי

שלום אני בת 24 נשואה משקלי 104 קילו ואני מנסה להרות ללא הצלחה של שנה כמעט כניראה בגלל המשקל אני מנסה להוריד אך רק המחשבה של דיאטה גורמת לי לתאבון מוגבר יותר הייתי בקבוצות תמיכה,דיאטניות דרך קו"פח, לבד, אבל כלום לא עוזר יש לי תפריטים בבית של דיאטה שבה אוכלים כל 3 שעות ועדיין כלום לא מצליחה. אני כול כך רוצה להרות משגורם לי להיות עצובה ואז להיתפרק על ממתקים או יותר נכון שוקלדים אני ממש עובדת עצות מקווה שאתאפס על עצמי .... לירי

06/01/2007 | 18:08 | מאת: בלה אגמון

שלום לירי היקרה. את מנסה שוב ושוב אותה דרך שלא הביאה אותך אל הפתרון. ניסית הרבה פעמים לעשות דיאטה אבל לא רק שזה עזר לך לרזות זה גרם לך להיות במשקל גבוה ובתסכול גדול סביב הנושא. לפי תפיסתנו אין אפשרות לרזות באמת בעזרת דיאטה היות ודיאטה גורמת לך להסתובב במעגלים של מלחמה פנימית עם עצמך בלי שום מוצא. עליך לנסות דרך אחרת. מפת דרכים שונה שתנווט אותך ליעד אחר ולא שוב ושוב לאותו מקום שהיית בו כבר. אני מזמינה אותך לשוטט בפורום ולבדוק את התשובות שלנו. אם הדרך שלנו נראית לך נשמח לעזור לך למצוא מפה חדשה . בברכה בלה

06/01/2007 | 18:26 | מאת: לאה פינטו

הי לירי. רציתי קצת להרגיע ולהביא כמה נתונים שקיבלתי ממוחה פוריות בעבר. בשנה הראשונה, נסיון להרות מצליח רק ל- 80% מהזוגות. בשנה השניה כבר מצליחים 96% מהזוגות המנסים להרות. ובכל מקרה כל הזוגות הללו (96%) הם פוריים ובעלי מסוגלות להרות. מציעה לך להכנס לפורום בנושא (גניקולוגיה או פוריות) כדי להבין קצת יותר (בכל זאת עברו כ- 10 שנים ויתכן שהנתון שאני מביאה קצת השתנה לכאן או לכאן). מה שרציתי לאמר זה שלא נשמע לי חריג ואין זה מעיד בהכרח על בעיה כלשהי. שנית, נשים רבות במשקלך מצליחות להרות. אכן, יכול להיות קשר כפי שאת מתארת. אך גם במקרה זה, לא בהכרח. ואין זה ברור מאליו כלל וכלל שאשה במשקל 104 ק"ג תתקל בקשיים להרות. בחרתי להגיב דווקא לזה כיוון שאני חושבת שאת משתמשת בזה, אולי באופן לא מודע, כשוט להצליף ולדרבן את עצמך לעשות משהו בנוגע למשקל. אך ה"שוט" הזה רק מחליש אותך, מאט את צעדייך ואפילו גורם לך לעמוד במקום. הצעתי - נתקי את הקשר בינהם. והחליטי לטפל בהשמנה שלך בלי קשר להריון ולהמשיך לנסות להכנס להריון בלי קשר להשמנה. וכשתחליטי שאת ממש רוצה לשנות את מציאות חייך, נסי את הגישה של הרזייה ללא דיאטה. הדרך לרזות ולהפוך לאדם רזה, שונה מאוד ממה שאת מכירה וממה שמשקפים ומייצגים כל התפריטים שיש לך בבית. מאחלת לך הצלחה שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה