חזרה למשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/12/2006 | 09:43 | מאת: סטודנטית 2

שלום, בשנתיים האחרונות סבלתי מתקופות של דיכאון במהלכן עליתי ב8 ק"ג. לפני מס' שבועות התחלתי ללכת לטיפול משולב של הומיאופתית ופסיכולוגית, חזרתי לגור אצל ההורים ולעשות פעילות גופנית - אני רצה 4 ק"מ, 4 פעמים בשבוע. הטיפול עזר לי להפסיק בולמוסי אכילה שהיו לי ולחזור לאכול בצורה מאוזנת - שלוש ארוחות ביום, אוכל טרי, בלי ממתקים ונשנושים. ההומיאופתית גם המליצה לי להחליף לחם בפריכיות אורז, וגם ככה אני משתדלת להפחית בהן. העניין הוא שמאז שהתחלתי את הטיפול עליתי ב3 ק"ג ואני תוהה האם יש סיכויי בכלל להוריד את המשקל העודף שצברתי עד עכשיו - אני חוששת מדיאטות לאור נסיוני הרע איתן. יש לכן הסבר למה אני לא מצליחה לרדת במשקל? אם אני אתמיד בפעילות ובתזונה נכונה תוך כמה זמן אני אמורה להתחיל לראות תוצאות? אני אשמח לשמוע את חוות דעתן

19/12/2006 | 12:48 | מאת: בלה אגמון

שלום סטודנתית. שאלות אלו עליך להפנות למטפלת שלך. היא תוכל להגיד לך בידיוק מה קורה ולמה לצפות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה