אוף !! תקוע על 80 כבר שלושה חודשים ! :(

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/12/2006 | 14:36 | מאת: יניר

זה המצב .... הצלחתי להוריד מ 90 ל 80 הכל נשאר אותו הדבר ....זמני האכילה ...סוג האוכל (אני לא כל כך מגוון באוכל) ....תדירויות פעילות גופנית ...(עשיתי הליכה שעה 3 פעמים) עכשיו ....לא רק שהעלתי את רמת הפעילות הגופנית ...(3 פעמים ספינינג + הליכה) אני עדיין 80 קילו כבר 3 חודשים ! אני משתגע ! שלא נדבר על הכרס שלא רוצה לרדת למרות הכפיפות בטן היומיות שאני עושה בקיצור : למה הרזתי יפה מ90 ל 80 ועכשיו אני תקוע על 80 ולא מסוגל עוד לרדת למרות שכמות האוכל נשארה אותו הדבר ונהפוכו ...פעילות הגופנית דווקא הוגברה ? :(

07/12/2006 | 14:49 | מאת: יניר

שכחתי לציין ..... גובה 1.68 גיל 25

09/12/2006 | 17:19 | מאת: בלה אגמון

שלום יניר. סיבות רבות יכולות להיות למצב אותו אתה מתאר. כדי לענות יש צורך ביותר פרטים. מדוע אתה מתרכז במה לא הצלחת ונמנע מלהנות מהשגים שלך?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה