הטירוף בחיי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/11/2006 | 19:14 | מאת: בת שחר

האוכל סובב אותי מנהל אותי ממלא את חי. אוכל בכמויות שלא יאמנו. ללא קשר לתחושת רעב, בעצם לא מכירה תחושת רעב או שובע. כל היום אני חושבת מה אוכל ואיפה וכל כך הרבה אוכל כל כך הרבה ג'אנק כל כך הרבה ביזבוז כספים...וקשה לי לנשום וקשה לי לישון ולובשת סמרטוטים ומתביישת להסתובב ושונאת את עצמי ואת מה שסביב לי ומיואשת, בעיקר מיואשת. הרבה שנים הולכת לקבוצת תמיכה מרתקת המדברת על הקשר בין אוכל רוח ונפש ולא מצליחה לעלות על דרך. אני בגובה מטר חמישים ושש ושוקלת מאה קילו. והדבר שהכי מנהל אותי עכשיו הוא לרדת במשקל. אני מתביישת בעצמי, אני שונאת את הגוף שלי ואני בעיקר חסרת אמונה. במקרה(או שמא אין מקרים) שמעתי מחברה שהשיטה הזאת עובדת. ועוזרת לה. במיוחד עם המפגשים האישיים. מהמקום הכי נמוך שהגעתי אליו, מהכאב הבלתי נסבל, מחוסר האמונה ומכמעט יאוש ואיבוד תקווה, שנייה לפני שהרמתי ידיים ונכנעתי לשומנים ולמראי המביש, אני פונה אליכן ומבקשת עזרה ויעוץ.

21/11/2006 | 20:03 | מאת: בלה אגמון

בבת שחר היקרה . ראשית אני שמחה שפנית אלנו. אני שומעת היטב את הקושי והתקיעות שאת מתארת. נראה כאלו לא השארת אבן לא הפוכה על מנת לפתור את הבעיה בה את נמצאת.לכאורה, עשית הכל כולל הליכה של שנים לקבוצה (היה עוזר לי מאד לדעת איזו כדי להתיחס) המדברת על הקשר בין גוף נפש והשמנה. מה שחסר מאד זה מבחן התוצאה. אם הלכת בדרך מסוימת ולא קיבלת את התוצאה שרצית סימן שהדרך לא נכונה עבורך ועליך להחליף את מפת הדרכים. אני לא יודעת את הסיפור המרכיב את הפאזל של השמנה שלך וברור לי שהוא לא פשוט אבל אני משוכנעת שניתן לעזור לך לחזור לאיזון פנימי שיאפשר לך ירידה בריאה ונכונה במשקל. שנאה,בושה וכעס כלפי הגוף שאת מתארת אינם יכולים אף פעם להיות הדרך הנכונה להבראה. רק שלום עם הגוף ולמידה לעומק של הצרכים שלו יוכלו לאפשר לכם - לך ולגוף שלך ללכת יד ביד לעבר בריאות, משקל נכון ותחושה טובה.בקשת את עזרתנו ונשמח מאד לעשות זאת . תבדקי עם עצמך לאיזו עזרה את זקוקה מאתנו ונשמח לתת לך. לאה יקירתי אנא תעני גם את.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה