ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/11/2006 | 19:52 | מאת: רות

שלום, אני בחורה בגיל ה20 + אחרי צבא. בזמן שירותי הצבאי העלתי ממשקל גופי כ10 קילו, ואני מעונינית "להוריד אותם", (אני שוקלת כיום 71 קילו וגובה 1.68) אם תוכלי לייעץ לי דיאטה טובה לירידה במשקל. תודה רות

21/11/2006 | 00:15 | מאת: בלה אגמון

שלום רות. זהו פורום של הרזיה ללא דיאטה . לפי תפיסת עולמנו דיאטה טובה רק לדבר אחד - השמנה. אמנם לא מיד, אבל בטווח רחוק זו תמיד התוצאה שלה. ומכיון שאת לא רוצה להשמין אלא להרזות העצה הראשונה שלי אליך היא אל תתחילי אפילו עם דיאטות לטווח ארוך זה לעולם לא יביא אותך לתוצאה המקווה. מה כן את שואלת. אני מציע לך לקרוא את התשובות שלנו פה בפורום יש הרבה מאד הסבר על גישת הרזיה ללא דיאטה. אם בכל זאת את לא משתכנעת ומעדיפה עצות הכוללת בתוכן - קלוריות, תפריטים, הגבלות - יש פורמים של תזונה קלינית ואת מוזמנת לשאול שם. בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה - בכל דרך שתבחרי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה