מצאתי שלושה תפריטים באינטרנט

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/11/2006 | 11:21 | מאת: דלית

אשמח לדעת מה אתם חושבים עליהם? אני שוקלת להתחיל עם משהו דומה לתפריט הראשון של 1,200 קלוריות ביום. מה דעתכם? http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3356

20/11/2006 | 14:33 | מאת: לאה פינטו

שלום דלית. אני לא הייתי מחזיקה יותר משלושה ימים עם תפריט כזה, ולכן לא מרשה לעצמי להתעלל באחרים ולהמליץ. דלית, הגעת לפורום הרזייה ללא דיאטה. זהו פורום למי שהבין שתפריטים כאלה ואחרים, ספירת קלוריות, מוצרי דיאט ולייט ובקיצור חסך ונסיונות שליטה חוזרים ונשנים - אינם עובדים. אני מזמינה אותך לעיין בתגובות השונות בפורום ולהבין את דרכנו. בהצלחה לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה