דיאטה- מושג חדש עבורי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/11/2006 | 21:11 | מאת: שירה

שלום, נושא הפורום נשמע לי מבטיח, האם תוכלו להסביר למי הוא מתאים (אני לא בחורה שמנה, אבל קשה לי להיכנס לבגדים שלי מלפני 4 שנים-עליתי במשקל בעקבות 2 הריונות בתקופה הזאת ואני מנסה לחזור למשקלי הקודם) עם זאת, אני לא עושה הרבה למען זה, למעשה די כלום ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות בדרך נכונה כדי להצליח לשמור על משקל ולא לאבד כיוון. דיאטה זה לא פיתרון מוצלח עבורי ובעיקר גורם לי לעלות עוד במשקל. אודה לעזרתכם

17/11/2006 | 06:59 | מאת: לאה פינטו

שלום שירה וברוכה הבאה לפורום הרזייה ללא דיאטה. הגישה של הרזייה ללא דיאטה מתאימה לכל מי : 1. שבאופן קבוע נאבק לרדת במשקלו וזה יכול בהחלט להתחיל ממאבק על 5 ק"ג. 2. שחווה באופן מחזורי סגנון אכילה שנע בין הגבלת מזון (דיאטה) לאכילת יתר. 3. שלמד להתמודד עם רגשותיו באמצעות המזון (לחץ, כעס, תסכול, שעמום, עייפות וכ"ו) 4. שהוא בעל חשיבה אובססיבית בנוגע למשקל שלו ולמזון בחייו. 5. שאכילתו מווסתת באופן מלאכותי וע"פ כוחות חיצוניים (השעון על הקיר, מאזני השקילה, תוויות מזון וכ"ו) 6. שמבקש להגיע לתוצאות יציבות 7. למי שמוכן להתמסר לדרך שונה לגמרי מהגישה הרווחת. ועוד שירה, הגישה מתאימה בעצם לכל מי שרוצה לאפשר לגופו לחיות במימדים הבריאים ביותר לגובהו ולמבנהו. ולכל מי שמבקש להחזיר למזון את מקומו האמיתי בחייו כמקור להנאה וסיפוק להבדיל ממקור למתח. לכל מי שרוצה לחיות ללא רגשות אשם יותר. אם לנסות לסכם במשפט אחד, בעיניי, הגישה בעצם מתאימה לכל אחד שרוצה לחיות את הטבע שלו, את הפיזיולוגיה שלו ובהנאה. מי יצליח? זו כבר שאלה אחרת לגמרי. סופשבוע נעים לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה