רעב בבוקר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/11/2006 | 12:40 | מאת: במבי

אני בעד להקשיב לגוף ולמה שהוא דורש... הבעיה היא שבבוקר אני רעבה מאוד ,מסוגלת לאכול כמויות של אוכל ואחר כך כל היום לא מסוגלת לאכול כלום....האם זה נורמלי?

06/11/2006 | 17:22 | מאת: בלה אגמון

נשמע נורמלי לחלוטין .

08/11/2006 | 09:26 | מאת: לאה פינטו

הי במבי (שם חמוד אימצת לך) מה שאת מתארת הוא בהחלט אפשרות במידה ואת אכן יודעת לזהות את הרעב שלך ואת הסיפוק שלך. וכן, יש ימים כאלה ויש גם אחרים. הרעב לא תלוי בשעון ובסדר יום שלנו הוא פונקציה של תהליכים פנימיים הנסתרים מעינינו. זה כמו להתייחס למתן השתן שלנו - אינך מודעת לתהליכי סינון הדם המתבצעים בכליותייך אלא רק לאות שקורא לך לרוקן את השלפוחית. וגם כאן, האם יש שעות קבועות בהן את מרוקנת את השלפוחית? סביר להניח שלא. את עושה בחוכמה כשאת נותנת לגוף שלך לווסת ולנתב את האכילה שלך. בהצלחה לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה