שאלה לגבי הורדת משקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/11/2006 | 14:45 | מאת: אלכס

אני עשיתי דיאטה והגעתי למשקל של 77 קילו (אני בן 28 וגובה שלי 177). לפי אתר אינטרנט משקל שלי בסדר ואני אמור לאכול 3300 קלוריות ליום כאשר בדיאטה אכלתי 2000 קלוריות ליום. שאלה היא שעדיין יש לי 2-3 קילו עודפים וזה מרוכז באזור חזה ובטן, כמה קלוריות אני אמור לאכול עכשיו ליום ואם תרגיל בטן + הליכה מהירה יכולים לי לעזור להוריד 2-3 קילו מהבטן וחזה. בכבוד רב,אלכס גוחמן

08/11/2006 | 09:01 | מאת: לאה פינטו

אלכס יקר השאלות שאתה מעלה אינן רלוונטיות בגישה שאנו מובילות בפורום זה. כשתחליט שספירת קלוריות זה לא בשבילך, נוכל לסייע. בשלב זה, אני מציעה לך לפנות לפורומי דיאטה. יום טוב לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה