התייעצות ושאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/10/2006 | 11:48 | מאת: יעלי

שלום לכן, אני בת 38 אחרי 2 לידות שהאחרונה הייתה לפני 4 שנים. במשך שנים שלפני ההריונות והחתונה עצמה עשיתי דיאטות כאסח שלא נדבר על השמירה על הירידה במשקל שהיא גם סוג של דיאטת כאסח בפני עצמה. היום אני מנסה לשקם את גופי ושולטת באוכל מנסה לרזות אבל החלטתי שלא "לריב עם הגוף שלי". אני עושה ספורט ; פעמיים בשבוע אירובי ו 2-3 פעמים בשבוע הליכה. בבוקר אני אוכלת: 2 פרוסות לחם קל + גבינה ושתה אקטימל. ביניים : פרי בעבודה: ירקות + 2 פרוסות לחם קל + ביצה קשה / חביתה/ פסטרמה/ טונה/ טוסט. בבית: ארוחה חמה ב- 17:00 - 2 שניצל תירס/ עוף בגריל/ דג אפוי/ חזה עוף בתוספת ירקות מבושלים / חיים. בערב - יוגורט 1.5% בתוספת פרי. אני לא מרגישה שאני צריכה עוד אוכל כי אני אוכלת לפי הצורך. מתוקים אני גם אוכלת אבל גם לפי הצורך אם אני מרגישה למשל שעכשיו בא לי לאכול שוקולד אני מסתפקת עכשיו ב - 2 קוביות וכן גם לגבי עוגיה. שאלתי היא האם אחרי אימון ספורט שנגמר אצלי בד"כ בשעה 21:00 אני יכולה לשתות נס קפה עם חטיף אנרגיה. תודה מראש, יעל וסליחה על האורך.

31/10/2006 | 15:28 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך. נראה לי לפי שאלתך שאת לא ממש מבינה את הראש של הפורום הזה. נראה לי שאת פונה אלנו כדאיטניות לצורך קבלת מידע תוזנתי או אישור של התפריט שלך, שנגיד לך האם את פועלת נכון תזונתית. הגישה שלנו מאד שונה, אנחנו חושבות שרק הגוף שלך יודע מה נכון וטוב עבורו, ולכן לשיטתנו עלך פשוט לשאול את עצמך אחרי אימון שתי שאלות בלבד - האחת האם אני רעבה, השניה למה בידיוק אני רעבה ואז לאכל אותו. לפי השיטה שלנו הגוף שלך יודע טוב מאד מה כמה ואיך עליו לאכל. אני שומעת מדבריך שאת למודת דיאטות ומנוהלת על ידי ראש דיאטתי. במצב כזה נראה לי שיקשה עליך להתיעץ עם הגוף. מקווה שעזרתי

31/10/2006 | 15:59 | מאת: יעלי

בעבר אכלתי פחות ואכלתי מוצרים דיאטיים נכון להיום אני משתדלת לאכול פחות דיאט כוונתי היא אני אחרי פעילות גופנית לא רעבה אבל למיטב ידיעתי צריל לאכול מפני שהגוף עדיין שורף וגם על מנת לעזור לבנות שריר? תודה,

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה