אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/10/2006 | 08:24 | מאת: Lina

לשאלות כאלה אבל אני פשוט תוהה לאיזו קטגוריה זה מתייחס :) קודם כל שלום לכולם! אני בחורה מאוד מאוד שמנה. לא עשיתי דיאטה מסודרת מזה שנה לפחות. אני אוכלת הכל ולא עושה פעילות גופנית. לאחרונה שמתי לב בירידה ספונטנית במשקל. בכ-3 החודשים האחרונים ירדתי כ-7 קילו, וממש בשבועיים האחרונים שמתי לב במקרה (אני לא נוטה להישקל לעיתים קרובות מדי) שירדתי עוד 3 קילו מהפעם הארחונה שנשקלתי. כל זה היה נהדר אילו לא הייתי מרגישה נפוחה כל כך!!! לא רק שאני לא מרגישה שאני מאבדת ממשקלי, אני מרגישה את ההיפך הגמור!!! אני מרגישה כבדה מהרגיל, נפוחה כמו בלון, והאמת היא שאני גם נראית כך! נדמה לי שככל שהמשקל יורד כך הנפיחות שלי גוברת!! הכיצד?!!? מישהו נתקל אי פעם בתופעה כזו? למישהו יש הסבר הגיוני בשבילי או עצות כיצד להתמודד עם המצב? תודה מראש!!!!

02/11/2006 | 13:19 | מאת: לאה פינטו

שיכולים להיות לה כל מיני הסברים ואחד מהם יהיה בטוח נכון. מציעה לך לערוך קודם כל בירור עם רופא המשפחה, תארי בפניו את חוויותייך וממצאייך, הוא גם ידע לקחת אנמנזה טובה ומעמיקה יותר, ספציפית אלייך. בהצלחה, ואם תרצי, שתפי בהמשך. שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה