מה בעצם קורה לגוף?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/10/2006 | 15:15 | מאת: התוהה

שלום. לפני כחודש החלטתי לעשות מעשה, והפסקתי לאכול בערבים. חשוב לי להדגיש שבמהלך היום אני אוכל ת בדיוק כמו קודם וגם רמת הפעילות הגופנית שלי לא עלתה (למרות שמראש היא היתה טובה - פילאטיס, יוגה ורכיבות קצרות על אופנים). נדהמתי מהשינוי הדרסטי שחל - תוך חודש ירדתי 3.5 ק"ג. אני חייבת לדעת - מה ההסבר הביולוגי לזה? האם הגוף באמת כל כך סובל מעיקול בלילה? האם אנחנו לא שמים לב מה אנחנו אוכלים בערבים? תודה

30/10/2006 | 16:45 | מאת: בלה אגמון

שלום לך התוהה. את מכירה את הגוף שלך הרבה יותר טוב מאתנו. מה לדעתך התשובה לשאלה שלך?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה