התייעצות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/10/2006 | 23:41 | מאת: טל

האם הייתן ממליצות על השיטה לא לצורך הרזייה? בתור "אורח חיים", לשם שינוי תפישה וחשיבה לגבי אוכל ובעיקר לקבלה של הגוף? ושוב, לא להרזיה... מה שלומך לאה? התכתבנו לפני כחודש במייל... רציתי להגיד לך תודה והשארת לי כמה נקודות למחשבה... תודה מראש.

29/10/2006 | 08:12 | מאת: בלה אגמון

היי טל, השיטה היא גישה לחיים גישה המעודדת אותך להסתכל על עצמך ועל גופך בדרך שונה . יש לי מטופלות במשקל תקין לחלוטין אך באו לצורך איזון פנימי. תלוי מאד מה מערכת יחסים שיש לך עם אכל. אם את רזה טבעית או רזה שומרת זה שונה מאד. אני באופן אישי עובדת לא רק בנושאים הקשורים בתזונה וכך גם לאה. עלך לבדוק מה בידיוק את רוצה לשפר בחייך ואז אפשר להגדיר מטרות ולהתקדם .

29/10/2006 | 18:48 | מאת: לאה פינטו

זוכרת את התכתבותנו בהחלט ושמחה לשמוע ממך שוב. מנסיוני האישי והמקצועי אני יכולה לספר שהגישה הזו אולי מתחילה ומתמקדת בזירה מאוד מסויימת שהיא ההרזייה אך השלכותיה רבות ומגוונות. כל הגישה בעצם באה ואומרת - הפסיקו להלחם, עשו שלום! והשלום, קלישאי ככל שיישמע, מתחיל ביננו לבין עצמנו. מרכיבי יסוד בגישה הזו הם כבוד (לעצמנו, לגופנו, לרגשותינו), חמלה, קבלה, הרמוניה (עם עצמנו וסביבתנו), הגשמה (של רצונותינו), אהבה (בראש ובראשונה כלפי עצמנו) ודומיהם. כל אלה אינם רלוונטיים רק להרזייה הם דרך חיים, צורת התייחסות שעושה לנו רק טוב. יופי שאת עדיין כאן איתנו. באהבה רבה לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה