לבלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/07/2005 | 09:25 | מאת: י.ב.

שלום, אני בת 36.5 אחרי 2 לידות עם עבר עשיר של דיאטות לרבות דיאטות כאסח. בשנתיים האחרונות החלטתי שאני עם דיאטות כאסח גמרתי (הן מבחינת גיל והן מבחינה שאינני מסוגלת כבר להתמודד איתן|) ועברתי לתזונה נכונה. בעייתי היא שאני מתנהגת כמו "מנהלת חשבונות" - תמיד מנסה לקזז פה קצת ושם קצת. עושה פעילות ספורטיבית ושותה מים. ההתנהגות שלי נובעת מחוסר ירידה במשקל לכן אני כל הזמן חושבת שאם אני אקזז אני ארד. תפריט יומי לדוגמא - בלי לקזז (אבל תמיד יורד ממנו משהו) בוקר : יוגורט 0% +3-4 כפות ברנפלקס. ביניים: פרי ביניים בעבודה: 2 פר' לחם קל עם גבינה לבנה 3% / פסטרמה/ ביצה קשה + ירקות. ארוחת צהריים בסביבות השעה 16:30: חזה עוף/ עוף/ 2 שיפודי פרגית+ 3-4 כפות אורז/פתיתים/ מג'דרה + סלט ירקות. ערב : פרי נוסף. אציין שאני שותה 3-4 כוסות נס קפה במהלך היום עם סוכרזית בלי חלב. מדוע אינני מצליחה לרדת? לתשובתך אודה. וסליחה על האורך.

12/07/2005 | 16:22 | מאת: בלה אגמון

שלום לך יב. את עושה דיאטה , אומנם לא כאסח, אבל דיאטה. בדרך זו, אין סיכוי לירידה לטווח ארוך במשקל. גופך ונפשך מצויים במאבק השרדות כדי לא למות מרעב בדרך זו יש שמירה אדוקה על כל תאי השומן שקימים. אם את בעלת עבר עשיר של דיאטות עליך לעבור תהליך של שיקום גופני ונפשי כדי שתגיעי לאיזון מלא. דיאטות זה דבר משמין לא בריא וגורם נזק נפשי וגופני לטווח ארוך.

17/07/2005 | 23:10 | מאת: מריוס ויטנר- תזונאי

את זקוקה לייעוץ מקצועי. לבד לא תגיעי רחוק. מה שאת חושבת שזו תזונה נכונה עלולה להזיק לך !! תקראי את הסיפור של סנאית, כמה שורות מעלה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה