הרזיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/10/2006 | 16:55 | מאת: עידית סער , נטורופתית

שלום רב, אני מכירה את הבעיה : בטוחים שאם אוכלים עוד משהו קטן (בד"כ פחממות בערב)- זה לא יזיק. "נאכל פחות בבוקר" , אבל זה לא כך. נכנסים למעגל שקשה לצאת ממנו. נסי לאכול ארוחה מזינה בבוקר, בצהריים גם משהו מזין ומשביע, בעל ערכים תזונתיים (קטניות לחלבון, ביצים אורגניות, דגי מים עמוקים, ירקות אורגניים, גבינות מחלב עיזים)- ובערב להמעיט במזון מורכב מידי - איכלי סלט ירקות פשוט עם יוגורט וקרקר. איכלי בין הארוחות, פרי או שניים - לעולם לא כלפתן אחרי ארוחה כבדה. נסי לא לנשנש - בכלל איכלי הרבה ירקות - הסיבים מנפחים וגם מועילים לדרכי העיכול. כשבא לך משהו, קחי כוס מים לא קרים ושתי בכלל יותר ולא ממותק. יש לי גם טיפ לגבי דרך הכנת המזון, שגם היא חשובה, למי שרוצה להיות בריא באמת. יום טוב לך, עידית סער, נטורופתית

03/10/2006 | 07:07 | מאת: בלה אגמון

עדית היקרה. ראשית לא ברור לי למי העצות שלך מיועדות. שינית זהו פורום של הרזיה ללא דיאטה. העצות שאת נותנת עומדות בסתירה לתפיסת העולם של גישה זו. יש פורומים רבים בהם אנשים מחפשים עצות כמו שלך ואנחנו מעדיפות לשמור את הפורום הזה פתוח לגישה מיוחדת זו. אנא המנעי מלתת עצות תזונתיות בפורום שלנו או לפרסם את שיטת הבישול שאת מקדמת. יש פורומים של דיאטה קלינית או נטורפתיה. בברכה וחג שמח בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה