bmi מוך

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/09/2006 | 17:09 | מאת: מגי

בני הינו בן 22 משקלו 55 ק"ג גובהו 181 ס"מ bmi שלו הוא17 חייל הוא אוכל טוב ,פעיל לא מתלונן על רעב ומתבייש ברזונו כמו כל אמא אני מודאגת מהרזון הבולט שלו ומההשפעה שיש לזה עליו(פסיכולוגי). האם יש אילו דברים מיוחדים שעלי לתת את הדעת עליהם. תודה

25/09/2006 | 23:16 | מאת: לאה פינטו

ערב טוב. מדברייך אני יכולה להתרשם שבנך בריא ומתפקד כראוי לבן גילו. כשהמצוקה העולה מדברייך היא המראה הרזה שאינו לשביעות רצונו. מה שמעניין הוא האם מידת הרזון שלו היא תופעה חריגה במשפחה? ושנית, הייתי ממליצה להפנות לבדיקה רפואית כללית ואולי אף בדיקה אנדוקרינולוגית (הורמונים). יתכן שבדיקות אלה יכולות להסביר את הרזון (שהוא ללא ספק אינו שכיח). ובכל מקרה, אם מצבו הבריאותי יימצא כשורה, כמו שעל פניו עושה רושם, תוכלי להסיר דאגה מליבך. בנוגע לפן האסתטי, באם הכל תקין רפואית, יש ביכולתו לשנות את המצב באמצעות פעילות אנאירובית מובנית לפיתוח גוף (...סביר) כך שהרגשתו לגבי עצמו תשתפר. המון הצלחה וגמר חתימה טובה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה