שאלה נוספת לבלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/06/2005 | 20:13 | מאת: מעיין

היי בלה. אמרת לי שעבודה בלילה למשבשת את המשקל וזה מפחיד אותי כי אני לא רוצה לעלות במשקל אלה להפך וכמה שיותר. איך אני צריכה לנהוג כדי לא לעלות בשמקל כי זה משגע אותי כשאני רואה במשקל יותר מ - 37 קילו. שאלת אם אני בטיפול ואני לא כי אני פוחדת להתחיל אותו למרות שהרופאה שלי מנסה כבר הרבה זמן ללחוץ עליי להתאשפז בתל השומר ואין לי כוח לכל הזונדות והוויכוחים על מה וכמה אני אוכל. בלה אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות.

01/07/2005 | 16:57 | מאת: בלה אגמון

שלום מעיין. את חולה במחלה מאד מסוכנת. אנורקסיה המחלה נחשבת כסרטן של הנפש. האם היית מעלה בדעתך לא לטפל בסרטן? לתת לו להרוג אותך כשיש היום הרבה אפשרויות של ריפוי מוחלט? אני מציע לך פני מיד לטיפול !!!! את חייבת!!. לא מוכרחים דווקא עם זונדות. יש מרכזי טיפול פרטיים. את יכולה להגשת לנופית או מקום אחר שנראה לך. אבל אל תזניחי . זה מאד מסוכן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה