דיאטה בהנקה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/06/2005 | 12:00 | מאת: לירון

שלום רב , ילדתי לפני 6 חודשים ואני יורדת במשקל בצורה איטית מאוד , אני שוחה לא באופן קבוע אבל משתדלת לשחות אחת לשבוע . האם אני יכולה לעשות דיאטה כאשר אני מניקה ואם כן איך?

29/06/2005 | 18:57 | מאת: בלה אגמון

הנקה זה זמן אידיאלי להרזיה הגוף משתמש במאגרים שנוצרו בזמן הריון ומתפטר מהם. חשוב מאד לעשות דיאטה תחת פיקוח מקצועי כדי שלא יחסרו לך רכיבי מזון חיוניים. מזל טוב.

29/06/2005 | 22:17 | מאת: לירון

בלה , תודה. האם את יכולה להמליץ לי על דיאטקנית? אני שייכת לקופ"ח חולים מכבי ...אם יש קשר לכך?? תדה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה