יש לי פחד להעלות במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/06/2018 | 23:06 | מאת: אור

יש לי פחד להעלות במשקל . מצאתי לאחרונה את שיטת הנון דיאט ,אבל למה זה לא בסדר לפחד לעלות במשקל עדיין? זה פחד הגיוני לא?להעלות במשקל ולהיות שמנה יותר זה סבל אז זה פחד הגיוני לא? תודה

01/07/2018 | 08:17 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

פחד לעלות במשקל עובר לאורך זמן. כשאת עושה נון דיאט, את לומדת לאכול, ומגלה שאת לא עולה במשקל כשאת אוכלת ולא עושה דיאטה. וכך, את מתחילה יותר ויותר לסמוך על הגוף שלך. אי אפשר "להעביר" פחד מעלייה במשקל רק בדיבורים. החוויה האישית שהמשקל יציב כשאוכלים מלמד שהגוף לא עולה במשקל סתם ככה. וככל שתהיי יותר יציבה במשקל הקיים תוך שינוי הרגלי האכילה, תלמדי להפסיק לפחד. ורק אז, אחרי שתלמדי לאכול במשקל שאת נמצאת בו, תלמדי להכיר את הרעב והשובע שלך, ותאכלי בהתאם לצרכים של אותה ארוחה, תוכלי להפסיק לפחד,ובהמשך אם יש צורך בכך, גם לרדת במשקל. את מוזמנת להגיע לפגישת הכרות ללא תשלום או התחייבות לקבל הסבר מקיף. [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה