חוסר תחושת רעב שמדאיגה אותי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/05/2018 | 12:17 | מאת: רונן

היי. זה זמן מה שאני לא מרגיש תחושת רעב ואוכל רק על פי זמנים ( מציין שכאשר מתחיל לאכול אז נפתח התאבון ואוכל רגיל) אבל אם לא יושב לאכול אז אין לי תחושת רעב שממש חסרה לי. ברקע אני קצת חרדתי וחושב האם זה קשור לזה. אני סובל מחרדות שקשורות למצבים בריאותיים וזה ממש מעסיק אותי (סוג של דאגה תמידית) האם יש קשר בין החוסר תחושת רעב לזה ?

31/05/2018 | 14:43 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

זו שאלה "טריקית" . אם אתה לא מרגיש רעב ושובע, אז טוב שאתה אוכל לפי זמנים. ועובדה, כשאשר אתה מתיישב לאכול אתה רעב. אני אומרת שזו שאלה "טריקית" לאור החרדות שקשורות למצבים בריאותיים. כך שההתעסקות ברעב ושובע קשורה אולי יותר ,לחרדות מאשר למציאות האכילה, שיכולה להיות טובה מאד. ולכן, כדי לא להקשות או לבלבל אותך, אני מציעה שתפנה לדיאטנית כדי לקבל אישור שאתה אוכל טוב. אם אתה רוצה לעבוד על רעב ושובע, ניתן לעשות זאת אצלינו, כאשר נבדוק שהתעסקות בכך לא מגבירה את החרדה. אתה מוזמן לבדוק את שתי האפשרויות אצלינו [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה