תזונה בריאה ושמירת משקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/03/2018 | 13:51 | מאת: גלית

שלום אני מקפידה לאכול תזונה בריאה ז"א לא בורקסים לא עוגות לא מטוגן לפעמים שיש ארוע יוצאים למסעדה אני פשוט לא שולטת על הגבול שהצבתי לעצמי ואוכלת אני בת 46, לא שנה יחסית שוקלת 55 קילו ונראית די טוב אשמח לטיפ בנושא

21/03/2018 | 16:31 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

למה לא לאכול את מה שאת רוצה? תשימי גבול חדש. לאכול את מה שאת רוצה באירועים האלה, כשהגבול הוא שובע. ההחלטה שלך לא לאכול דברים שאת אוהבת בגלל בריאות או פחד להשמין, גורמים לך להגזים כשהם מולך, וגורמים לך תחושה שאין לך שליטה על הכמויות והבחירות שאת עושה. אם תרשי לעצמך, לאכול בגבולות השובע, לא תהיה לך התלבטות אם לאכול או לא. כשעוצרים בשובע, לא משמינים . ולאכול מאכלים עם שומן או מטוגן או עוגות, יכול להיות לפעמים הרבה יותר בריא מאשר לוותר עליהם. לא נתתי לך טיפ, אבל אני מקווה שנתתי לך חומר למחשבה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה