קושי בזיהוי חשקים איך יודעים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/03/2018 | 10:10 | מאת: אור

הי, אני מזהה ממש טוב רעב ושבוע.אבל חשקים זה משהוא שאני אף פעם לא יודעת לזהות אם אני אוכל וזה יהיה כבד בבטן או לא. עש דרך לדעת אם בא לי וזה יהיה לי טוב בבטן ישר? תודה

21/03/2018 | 16:29 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

נסיון וטעייה. עם הזמן תדע מראש, כמה לאכול, ואם לאכול בכלל, כדי שלא יהיה כבד בבטן. כששבעים, אין באמת צורך לאכול. אבל חשק הוא טבעי. כמות האוכל שתאכל, תהיה תלוייה בשובע. הקושי , כשיש חשק, ואוכלים משהו טעים, הוא לעצור. אז זמן ונסיון יתנו לך את התשובה. בהתחלה יהיו לך "טעויות" שעם הזמן יפחתו. וכשתדע להבחין, תהיה לך בחירה, אם לאכול או לא וכמה בהתאם לחשק שלך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה