לדעת מתי רעב באמת שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/03/2018 | 19:44 | מאת: ינון

שלום אני מסתגל מחדש לחיים עם תחושה של לדעת מתי אני רעב ואיפה השובע. רציתי לדעת לגבי מתי אני רעב:מה הרמה שבה זה נורמלי לסנן אוכל שלא בא לי עליו באותו הרגע? כי אני יכול להיות רעב וממש ממש יכול לא לבוא לי על אוכל מסויים שאני אפילו מעדיף להישאר קצת רעב עד שיהיה אוכל שבא לי לידי. מבחינה של לדעת אם זה רעב,זה נורמלי? תודה

21/03/2018 | 16:26 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כשרעבים , תמיד עדיף לאכול. זה נכון שלא תמיד האוכל שאנחנו רוצים בנמצא, אבל אז אם מחכים לאוכל שרוצים, צריך לקחת בחשבון את הזמן. אם מדובר בכחצי שעה,מקסימום שעה, נניח שזה עוד סביר לחכות. אבל מעבר לזה, כבר לא סביר, ואז צריך להתפשר ולאכול את מה שיש. אם אתה רוצה באמת ללמוד לאכול כשאתה רעב, ולעצור בשובע, אתה חייב להקשיב לרעב ולהיענות לו כשהוא בא. כי אחרת, מה עשינו בזה? הרעב לא מגיע בהזמנה. הוא בא כשהוא בא. ולכן לפעמים נמצאים במצבים מוזרים כמו: אתה רעב, ויודע שתצא עוד שעתיים לאכול,ו בכל זאת אתה צריך לאכול כשאתה רעב, מה שאומר שאולי תגיע שבע לארוחה שתכננת....

21/03/2018 | 19:48 | מאת: ינון

כלומר את אומרת שאם יש רעב אני אמור להסתפק במה שיש מסביבי,ואם אני פוסל אותו לחלוטין ממש זה לא באמת רעב?

22/03/2018 | 11:44 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

זה זאתה פוסל את האוכל לא אומר שאתה לא רעב.... זאת אחת האפשרויות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה