דיליי שובע בסיום ארוחה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/03/2018 | 14:29 | מאת: יוני

היי האם הדיליי של העשרים דקות לתחושת שובע אחרי שסיימתי לאכול, נכון או לא ? למה אומרים את זה? תודה

11/03/2018 | 13:27 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שובע, מורגש תוך כדי ארוחה. לא 20 דקות אחרי. אם שובע היה מורגש רק 20 דקות אחרי ארוחה, איך אפשר לווסת כמויות שאוכלים בארוחה? הקיבה מספיק רגישה לנפחים של מזון והרכב של מזון, כדי לשלוח למח סימנים של שובע. אם תשים לב לכך, תראה שגם אם אתה מגיע מאד רעב לארוחה, אתה נרגע אחרי כמה ביסים. זה לא היה קורה לו היינו צריכים לחכות 20 דקות מסוף הארוחה. למה אומרים את זה? אין לי מושג. לוקח זמן להרגיש שובע בזמן הארוחה. כמה זמן? תלוי במידתהרעב וגודל הארוחה שאוכלים.

11/03/2018 | 16:32 | מאת: יוני

תודה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה