רעב או סתם חשק כשמשהוא מציע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/03/2018 | 14:34 | מאת: אנאל

שלום קורה מלא פעמים שאני לא חושבת על אוכל,ואז מישהוא מציע לי משהוא לטעום או לאכול סתם לכיף ונראה לי שבא לי,אבל זה לא מסתדר לי,כי לבד לא בחרתי ללכת ולאכול או הרגשתי אפילו רעב ,יכול להיות לפעמים שרק כשמשיהו מזכיר אוכל פתאום מגלים שרעבים או שבאמת רוצים סתם לכיף? תודה

09/03/2018 | 09:49 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כשמציעים לך אוכל שאת אוהבת, או נראה לך טעים או מריח טוב, יתחשק לך לטעום אותו. לא בהכרח לאכול אותו. אם את שבעה, את תרגישי מייד שאין לך צורך פיזי באוכל שהציעו לך, ואז להחלטתך אם להמשיך לאכול או לא. אם את רעבה, כנראה שתמשיכי לאכול. לפעמים אנחנו אוכלים רק כי לא נעים לנו לסרב, זו בטח לא סיבה לאכול.אם קורה לך הרבה, שאת מגלה שאת רעבה , כשמציעים לך אוכל, כדאי לך לבדוק למה את לא מרגישה את הרעב, ולא אוכלת כשאת רעבה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה