איך מטפלים בהתקפי איכלה מרגש

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/02/2018 | 19:47 | מאת: שמרית

איך מטפלים בהתקפי איכלה מרגש? מה הטיפול עצמו מכיל חוץ כמובן בלטפל עם הרגש? אני מנסה להגיד לעצמי פשוט לא לאכול כי זה משמין ושום דבר לא עוזר. איך אני יכולה לרצות או לא לאכול ברגע שיש לי את הרצון ואז להגיע לרגש? תודה

25/02/2018 | 08:51 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הטיפול התזונתי בהתקפי אכילה מתחיל בייעוץ תזונתי. שלב ראשון, שומרים על משקל ויוצאים ממעגל הדיאטות. את לומדת לאכול. בודקים את דפוסי האכילה שלך שמובילים להתקף אכילה, לומדים לאכול הכל, כשהמפתח בתחילת הדרך הוא לאכול בלי לעלות במשקל, וללמוד שלאכול זה לא משמין. אני אכוון אותך ואלמד אותך דרך שיחות על אוכל ומתן הדרכה התנהגותית , של אכילה ( לא תפריט) , להגיע לזה. בשלב שני, לומדים להכיר מחדש אכילה לפי שובע ורעב, שיוביל אותך , בהנחה שאת בעודף משקל, לירידה במשקל. המפתח הוא ללמוד שאוכל לא משמין, ולהבין את הגורמים שמובילים אותך להתקף. ההתקפים האוטומטיים יהיו הראשונים שירדו. את למדת להשתמש באוכל כפתרון לכל מיני מצבים, כשלא בכל המצבים האלה את באמת זקוקה לאוכל. אני יודעת שזה נשמע מאד כללי, אבל העבודה היא קונקרטית ומובילה אותך להפסיק את הרצון לאכול מרגש ומשנה את המחשבה. את יודעת שהתקפי אכילה לא עוזרים. עכשיו תתני לי להוביל אותך להצליח. את מוזמנת לתאם פגישה ללא התחייבות או תשלום על מנת להרחיב ולהסביר איך נעשה את זה. [email protected]

25/02/2018 | 22:50 | מאת: שמרית

תודה רבה על התשובה המפורטת!!!כלומר במידה ואני מעוניינת להיות בתהליך, קודם בעצם אני לא מטפלת במצבי בהתקפים מרגש (שזה לדבר על רגשות ....נראה לי...) אלא קודם לומדת לאכול בלי אסור ומותר?

26/02/2018 | 10:11 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

נכון. את יכלה לעשות את זה במקביל. זה עובד מצויין כשאני עובדת בצוות עם פסיכולוגית. את מוזמנת לקבוע איתי פגישת הכרות לא מחייבת וללא תשלום לשמוע עוד. [email protected]

21/03/2018 | 13:28 | מאת: של אייזנברג

שלום רב. אני , רופאה משלימה שמטפלת בצימחי מרפא . יש לי עצה ולא שאלה לעשות בדיקות מקיפות . כולל בדיקת ויטמינים . וכיודעים את המצב הבריאותי מבינים איך לטפל בבעיית ההשמנה . אני מטפלת בהשמנת יתר על ידי מאכלים וצימחי מרפא מוכרים . ואין תאווה לאוכל רב . ויורדים במשקל כל יום . ושבעים כל הזמן . אוכלים בריא ומרזים. כפי שאמרתי קודם ראשית ללכת לבדיקות מקיפות. בשמחה אני אקבל לטיפול מי שמעוניין. בברכה של אייזנברג רופאה משלימה נייד:0522331599

21/03/2018 | 21:14 | מאת: של אייזנברג

שלום רב, בהתקפי אכילה , צריך לבדוק מה הטעם המבוקש . אם זה מלוח או מתוק או חריף . ואז לפי מה שמתבקש אוכלים . משל: אם רוצים משהו מלוח אדיף לאכול מלפפון חמוץ .- אז זה גורם לדיכוי תאבון . והיה ויש צורך במתוק- אפשר מסטיק. או קוביית שוקולד.- וזה יגרום לדיכוי התאבון. וכנללגבי חריף-לצרוך משהוא חריף -וזה יגרום לדיכוי תאבון. הרמבם' טיפל בחיטה כך שהפחממות = כל הפסטות והלחמים והעוגות והמאפים למינייהם מותרים ביחד בכמות של מנה קטנה מאוד ביום-הכוונה שאם אכלתם כמות של שתי כפות של שקדי מרק ביום .לא יותר [ מהחיטה או השעורה ]יותר מסוכן לבריאות . או פרוסת לחם קטנה . ואז לא לאכול יותר לא פסטות ולא פיצה שום דבר מהקמחים. כמות של שתי כפות ביום לא יותר . כי כידוע מקמח עושים דבק .נכון? והתאים זקוקים לקצת דבק [בכמות של תרופה] זה סודהבריאות לכן בהתקפי אכילה יש לאכול . שקדים לא קלואים נישנוש מדכא תאבון ומשביע מאוד 10 אחדים .כמו כן יש לי מתכון מיוחד בריאותי מאוד, בשיטה סינית אנטיאייג'יניג גורם להרזיה מתונה אם המון אנרגיה משביעה מאוד, בכמות קטנה יחסית . מי מיכם שמעוניין יכול ליצור קשר דרך המייל :[email protected] זה מתאים לכל כיס . פשוט לא יקר עם הצלחה מובטחת להשלה של 4 קילוגרם ב10 ימים. נייד:0522331599 של אייזנברג רופאה משלימה מטפלת גם בהשמנת יתר ' בקלות כדאי לנסות. יעוץ חינם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה