ירידה במשקל _ דחוף!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/02/2018 | 14:15 | מאת: עדי

שלום, אני שוקלת 66 עד לפני שנה לערך שקלתי 63 אני 1.69 המשקל תקין אבל לא נאכל עם המשקל ורוצה לרזות 5 קילו. זה קצת קשה לי כי אני מכורה לשוקולד. אני במהלך כל היום שותה 3 קפה ומשהו מתוק (שוקולד או עוגיות שוקולד) אוכלת ארוחה אחת פעם ביום. מה לעשות? איך אוריד 5 קילו בזמן מהיר

18/02/2018 | 10:39 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

נתחיל מהסוף. השוקולד/מתוק לא בהכרח קשור לעלייה או ירידה במשקל. צריך להסתכל על כל מה שאת אוכלת , ולא רק על המתוקים. קל להאשים מתוקים, אבל הם לא תמיד האשמים. לרדת במשקל מהר, אומר לעלות במשקל מהר ויותר. אז כדי שלא תכנסי למעגל דיאטות ,שלא ייתן לך את , אני מציעה לך להגיע לייעוץ ולפתור את זה. אם המשקל שלך תקין, והמשקל הרגיל היציב שלך הוא 5 ק"ג פחות, צריך לבדוק מה היה השינוי. האם את עוצרת בשובע? בכל הארוחות כולל השוקולד? אולי האכילה שלך פשוט לא מאוזנת? אין לי תשובה בשלוף, ובטח לא יורדים במשקל דחוף ומהר. את יכולה להוריד את האפליקציה שלנו, נכון לעכשיו רק באנדרואיד , בשלב נסיוני, כדי לבדוק מה בהתנהגות אכילה אולי השתנה.מ- google play. את מורידה את dietble, בוחרת אותי או את לילי כיועצות, ובוחרת שם משתמש באנגלית, בלי רווחים ופסיקים. אולי את לא צריכה דיאטה, אולי את פשוט צריכה לעצור בשובע?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה